Zonnepanelen wiki, alles over zonne-energie

Lees alles wat je wilt weten over zonne-energie en PV systeem mogelijkheden. En waar je vooral op moet letten bij aanschaf.

De meest gestelde vragen vind je hier op onze wiki

Solar garant zonne-energie

Wij helpen u graag met al uw vragen en oriëntatie. Mail ons en we zullen u spoedig antwoorden. Of bel: 0512-240000

Ook voor algemene vragen bent u welkom.

De zonnepanelen wiki is bedoeld om kennis te delen.

De zonnepanelen wiki is zorgvuldig samengesteld en in kaart gebracht met als uitgangspunt de dagelijkse vragen over zonne-energie. Mocht u ondanks de verscheidenheid aan vragen en antwoorden toch nog vragen hebben dan mag u ook bellen of een mailtje sturen met uw vraag.

Ook voor suggesties of  andere wetenswaardigheden bent u meer dan welkom. Wij hebben ruime ervaring met verschillende merken en types zonnepanelen en solar-systemen door heel Nederland. Voor referenties bij u in de buurt kunt u ook even kijken op onze referentie pagina.

De pagina zal in verloop van tijd verder uitgebreid worden met nog meer kennis over zonne-energie. Weet u nog een interessant onderwerp laat het ons weten. Solar Garant heeft ruime ervaring met zonne-energie zowel bedrijfsmatig als privé.

Deze zonnepanelen wiki is puur bedoeld als kennis centrum voor veel gestelde vragen. Solar Garant wil hiermee bijdragen om potentiële zonnepanelen kopers goed te informeren en te behoeden voor eventuele miskopen en misleiding.

Wij zijn meer dan enkel een webwinkel of installateur. Solar Garant is een landelijk opererende organisatie welke als sinds 2006 actief is in zonne-energie. En Sinds 2010 echt actief voor het landelijke publiek.  Juiste informatie is waar het mee begint in de wereld van zonne-energie!