LG zonnepanelen kopen als je voor opbrengst gaat.

LG zonnepanelen behoren tot de absolute top in zonne-energie. Je hebt het besluit genomen om zonnepanelen te kopen. Overweeg dan ondanks de iets hogere prijs zeker om LG zonnepanelen te overwegen. LG zonnepanelen kopen is een slimme investering waar je ruim 30 jaar of langer meer opbrengst haalt per geïnstalleerde vierkante meter.

Lg zonnepanelen kopen

LG modellen

LG heeft verschillende vermogens in zonnepanelen beginnend met 280Wp tot  400Wp. Afhankelijk van persoonlijke keuzes en de uitgangssituatie, is er de zekerheid dat ieder LG paneel staat voor top kwaliteit. Alle zonnepanelen ondergaan strenge controles en testen worden 400 keer uitgevoerd inplaats van 200 wat de standaard is.

De NeON R cel

Hoewel sterk zonlicht zonnepanelen helpt bij de energieopwekking, verhoogt het ook de systeemtemperatuur en vermindert het daardoor de prestaties. Het LG NeON® R-paneel houdt haar piekvermogens op warme en zonnige dagen vast door gebruik te maken van een verbeterde temperatuur coefficientie

De NeOn 2 cel een verbeterde versie van de NeOn R

Mochten er door natuurlijke degradatie haarscheuren of erosie van de vingerelektroden optreden in de buitenranden van de zonnecel, zorgt de LG NeON® 2 voor minder prestatieverlaging. Het betreffende elektrische pad wordt geblokkeerd dankzij de nauwe structuur van de draden

De LG NeON® 2 BiFacial

De LG NeON® 2 BiFacial kan extra energieopbrengst genereren, afhankelijk van de reflectiefactor van het oppervlak.
Het paneel kan tot 30% meer energie opwekken met de achterzijde bij ideale omstandigheden.

De techniek achter de LG solar zonnepanelen

De LG zonnepanelen techniek heeft een snelle vlucht genomen naar inmiddels panelen tot 395Wp  Lees meer over de verschillende cel technieken welke van af 2013 tot heden zijn ontwikkeld en toegepast.

N-type cel sinds 2013

Een n-type cel zet zonlicht veel efficiënter om in energie dan een sdandaard  p-type cel. Tevens wordt ook door de achterzijde van een n-type cel energie opgewekt. Dit is uniek. Dit type N cel wordt gebruikt in de meest gangbare LG NEON panelen.

N cel LG

Cello-technologie van LG sinds 2015

De Cello-technologie maakt gebruik van 12 draden, in plaats van 4 linten (ook wel busbars genoemd), waardoor er een hogere stroomdistributie mogelijk is. De cilindervormige bedrading van de Cello zorgt voor meer verstrooiing van licht uit verschillende hoeken.

cello technologie LG

BiFacial product sinds 2016

De NeON® 2 BiFacial kan energie opwekken aan de voor- en aan de achterzijde van het paneel, waardoor de energieopbrengst tot 30% hoger is dan bij een standaard PV-paneel.

Bifacional LG

Besparen en verdienen met LG zonnepanelen

LG solar spaart kosten nog moeite om tot ware kwaliteitsproducten te komen. Een feit is dat de LG zonnepanelen meer opbrengen dan de gemiddelde standaard panelen. De kosten zijn per Wp duurder maar op de lange termijn zeker de moeite waard. Wij adviseren LG als je weinig ruimte beschikbaar hebt. Wij adviseren ook LG als je voor maximaal vermogen wilt gaan.

wil je lG zonnepanelen kopen? doe dat niet blindelings, en pas na dat je zeker weet dat je het juiste paneel hebt gekozen. Wij helpen je graag hiermee. Ook voor een volledige systeem configuratie denken we mee. Meer informatie over LG vind je hier bij LG solar of kijk een bij onze LG producten

 

Andere LG zonnepanelen zijn oa:

Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar als ze niet vermeld staan op onze site.

LG maakt altijd al innovatieve en hoogwaardige producten; de panelen van LG voldoen aan dezelfde strenge normen. De PV-panelen van LG blijven robuust en efficiënt bij hoge temperaturen of weinig straling, daarnaast hebben en een langere garantie dan het marktgemiddelde. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van LG gewaarborgd blijven.

LG biedt de beste prestatiegarantie van de hele branche voor zijn producten. De prestatiegarantie weerspiegelt de rigoreuze inspanningen door LG op het gebied van kwaliteitsbeheer, waardoor de zonnepanelen in echte omstandigheden robuuster en stabieler zijn.

Solar Garant heeft al flink wat ervaring met de zonnepanelen van LG. Wil je LG zonnepanelen kopen? Bekijk ons aanbod