Filter op prijs

Grond opstelling (3)

Klein materiaal (24)

Plat dak (304)

Schuin Dak (293)

Bestellen is niet mogelijk. Deze website staat te koop

Let op: door grote schaarste zijn de meeste materialen en montage systemen niet op korte termijn leverbaar

Montagemateriaal voor montagesystemen

Montagemateriaal voor montagesystemen zijn er in vele soorten van verschillende fabrikanten. In Nederland worden merken zoals, ESDEC, Valk Solar, Schletter, K2 Systems en Solar Stell veel gebruikt. Montage systemen worden voor vele opstellingen gebruikt. zoals: hellende daken, platte daken, vrije-veld opstellingen, aan de gevel op het water en verzin het het maar. Ieder merk heeft zijn voor- en nadelen. Vaak is het goed te overzien welk montage systeem er nodig is bij een bepaalde situatie.

De meest gangbare merken welke in Nederland worden gebruikt zijn ClickFit en FlatFix van ESDEC. Ook Valk Solar is een veel voorkomende keuze. Solar stell is onze keuze bij maatwerk montage systemen zoals solar schansen. ESDEC, Valk Solar en Solar Stell zijn Nederlandse fabrikanten. Schletter en K2 Systems komen uit Duitsland. Beide zeer degelijke systemen.

Indak Systemen

Zonnepanelen integreren in het dak, mooi weggewerkt tussen de dakpannen is een mooie esthetische oplossing. Ook hier hebben we mooie systemen voor zoals GSE en Easyroof.

Vaak is het nodig calculaties te maken voor specifieke systemen. Solar Garant heeft voor ieder merk
of situatie een passende oplossing. Wij helpen je graag en denken met je mee.