Toont alle 13 resultaten

Bestellen is niet mogelijk. Deze website staat te koop

APSystems APS micro inverters voor schaduw oplossingen

APSystems ook wel APS genoemd zijn Micro-inverters van de laatste generatie op de markt.

Opmerkelijke innovatie zorgt ervoor dat de micro-omvormers van APsystems de concurrentie voorblijven en zorgt voor meer vermogen en efficiëntie in ieder zonnepaneel. APsystems biedt geavanceerde solartechnologie waar de wereld deze het meest nodig heeft: overal.

KRACHTIGE MICRO-INVERTERS

APsystems Micro-omvormertechnologie maximaliseert de stroomopwekking voor elke module in de PV-array, waardoor de systeemefficiëntie tot 20 procent wordt verhoogd in vergelijking met conventionele “string” -systemen

SLIM

In combinatie met de APsystems Communicator en APsystems Monitor, kun je met de APsystems Micro-omvormer de prestaties van elke module in je PV-array volgen via elk apparaat met internettoegang.

KOSTENEFFICIËNT

Een enkele APsystems  micro-omvormer kan twee PV-modules aan, waardoor de installatie- en systeembalanskosten aanzienlijk worden verlaagd. De vierde generatie YC1000 verwerkt 3 of 4 modules per eenheid, waardoor grootschalige, driefasige commerciële zonne-energie tegen een ongekende prijs mogelijk is.

VEILIG

Micro-omvormers van APsystems zijn rechtstreeks verbonden met de laagspannings-DC-module, waardoor de veiligheid van huiseigenaren wordt verbeterd en de mogelijkheid van “vlamboog”-branden met hoog voltage wordt geëlimineerd. Alle producten van APsystems ondergaan strenge fabriekstests, evaluaties en veldtracking, en hebben een ontwerplevensduur van 25 jaar