ClickFit EVO; nu gemakkelijker dan ooit

ClickFit Evo is hét nieuwe montage systeem voor zonnepanelen op schuine daken. Zonnepanelen zijn populairder dan ooit. Het geïnstalleerde vermogen aan zonnepanelen in Nederland is groeiende en die groei houdt de komende jaren aan. Het monteren van zonnepanelen wordt nu nog eenvoudiger. Zowel voor de professional als de slimme doe-het-zelver.

ClickFit EVOvoordelen Clickfit evoClickFit EVO; het meest universele en snelste montagesysteem

Esdec fabrikant van oa. FlatFix en ClickFit ontwikkelde onlangs ClickFit EVO speciaal voor de professionele solar-installateur. Maar door de eenvoudige werking is het ook heel goed te doen voor de doe-het-zelver. Het montagesysteem bestaat slechts uit 4 componenten waarmee je alle meest gangbare zonnepanelen op ieder pannendak kunt monteren. Door deze unieke eigenschappen is het dus mogelijk om het EVO-montagesysteem twee keer zo snel te monteren.

Flexibel en eenvoudig monteren met ClickFit Evo

Eenmaal de keuze gemaakt voor Clickfit EVO, dan heb je één stuk gereedschap voldoende om te beginnen. De nieuwe revolutionaire en doordachte dakhaak- en kliktechniek maakt andere gereedschappen overbodig. Door dit slimme ontwerp van het EVO montagesysteem kun je de panelen zowel horizontaal (portrait) als verticaal (landscape) plaatsen.

Waarom ClickFit EVO

Met ClickFit EVO blijft de dakconstructie volledig intact. Het is dus niet nodig om te boren in de bestaande dakconstructies. De universeel verstelbare EVO dakhaak past op alle dakpan en panlat-combinaties. De doordachte waterkering gaat lekkage op een slimme manier tegen.

De voordelen van ClickFit EVO

✔ Tot zeker 40% snellere montage
✔ Maar 4 componenten
✔ Licht en sterk
✔ 1 stuk gereedschap
✔ Tot 25 jaar garantie
✔ IJzersterke basis voor zonnepanelen
✔ Het dak blijft intact
✔ Betrouwbaar
✔ Tot 25 jaar garantie

Er zijn zoveel andere merken

Het reguliere ClickFit systeem is jarenlang één van de meest gebruikte systemen in Nederland geweest. Daarnaast wordt er ook veel van Valk Solar, K2 systems, en Schletter gebruikt. Ieder met zijn voor en nadelen. Maar het Evo systeem voor pannendaken kon wel eens het verschil gaan maken.

Wat zijn dan de onderlinge verschillen?

Een persoonlijk gevoel of smaak over een product kan veel invloed hebben op de uiteindelijke keuze. Solar Garant heeft veel ervaring met de meeste systemen. Het komt voor dat de klant aangeeft dat ze beslist dat merk willen en niks anders. Dan gebeurt het zo.

Een klein overzicht van plus en minpunten:

ClickFit

+ Snelle montage

+ Goedkoper

+ Voor een doe-het-zelver ook te doen

–  Gehaakt aan de dakpannen, kan voor sommige een argument zijn om een ander systeem te kiezen. Hoewel dit absoluut geen probleem hoeft te zijn, zolang je maar rekening houdt met bepaalde gegevens.

Schletter

+ Een zeer sterk en degelijk Duits systeem

–  Ontworpen voor de Duitse markt, wat betekent dat er veel voorwerk gedaan moet worden om tot goede resultaten te komen.

Valk Solar systemen

+ Een degelijk Nederlands Systeem.

+ Geschikt voor grotere installaties

–  Voor particuliere installaties iets duurder en bewerkelijker

K2 systems

+ Zeer degelijk en Duits

–  Is voor de professionele markt

Natuurlijk zijn er nog wel meer merken, maar die komen een andere keer aan bod. ClickFit EVO heeft op dit moment voor pannendaken een voorsprong.

Voor meer informatie kijk op www.clickfit-evo.nl/ of ga gelijk naar de producten