Solar Garant Drachten
Solar Drachten
20200512_200504

Solar garant Dé online Solar winkel met echte service en kwaliteit

Over Solar Garant

Solar Garant opgericht in 2006

Het bedrijf

Solar Garant is een onderneming in zonne-energie producten, welke in 2002 in Drachten is opgericht. Sindsdien ben ik, Oebele Wagenaar, continu op zoek naar uitdagingen. Zonne-energie is een relatief jonge, maar bewegelijke markt. Het is ook tegelijk een uitdagende markt.

Met een bouwkundige en installatie technische achtergrond, was de stap in 2006 genomen, “zonne-energie” De techniek en bijdragen aan een beter milieu spraken me erg aan. Zo is ook het bedrijfspand met naast gelegen woning volledig energie neutraal.

Sterker nog, bij ons is nooit geen gas aansluiting aangelegd. Dit was tijdens de nieuwbouw een bewuste keuze. Het bedrijfspand en woning zijn van voldoende zonnepanelen, zonnecollectoren en een warmtepomp voorzien.

Het doel van Solar Garant

Solar Garant heeft door de jaren veel ervaring opgedaan met het ontwerpen, aanleggen, en onderhouden van zonne-energie systemen. De focus ligt specifiek op verkoop van kwaliteitsproducten naar consument en bedrijf. Men kan bij ons terecht voor een uitgebreid advies en ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes.

Kortom: een persoonlijke, transparante en klantgerichte benadering is ons fundament.

Wat maakt ons anders?

Solar Garant is zeker niet de enige, maar wel een van de beste keuzes als je waar voor je geld wilt. Wat maakt ons anders?

  • Een gevarieerd aanbod met verbeterde en accurate product omschrijving;
  • Snelle levering door Nederland, België en Duitsland;
  • Inzicht in reviews en beoordelingen van kopers;
  • Een klantgerichte service en een persoonlijke benadering;
  • Focus op de klant, altijd hulp en ondersteuning.
  • We hebben een unieke zonnepanelen systeem configurator.

 

Oebele Wagenaar oprichter Solar Garant