Niet gecategoriseerd

Fronius Primo GEN24 Plus

Fronius Primo GEN24 PLUS

Fronius Primo GEN24 Plus

De Fronius Primo GEN24 Plus is nieuwste hybride inverter van Fronius. Dit model wist de vakjury van de Plus X Award te overtuigen: de inverter werd maar liefst in vier categorieën onderscheiden, te weten High Quality, Bedieningscomfort, Functionaliteit en Ecologie. Met zijn slimme functies (zoals de diverse praktijkgerichte noodstroomvarianten) en de hoge mate van gebruiksgemak vormt de Primo GEN24 Plus de perfecte basis voor een allround PV-oplossing. 
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Fronius GEN24 Plus Award

De Plus X Award, naast de RedDot en de IF Design Award een van de bekendste internationale design- en innovatieprijzen, onderscheidt fabrikanten voor de kwaliteitsvoorsprong van hun producten. De Fronius Primo Gen24 Plus blonk in maar liefst vier van de zeven categorieën uit en was daarmee de grote winnaar in de categorieën High Quality, Bedieningscomfort, Functionaliteit en Ecologie.

HIGH QUALITY – TOEKOMSTGERICHTE PRODUCTEN

Fronius IG staat al sinds 1945 voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dankzij strenge duurtests en testprocedures die nog een stapje verder gaan dan de wettelijke norm vereist, voldoen de inverters aan de hoogst mogelijke eisen. In ons eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum worden nieuwe apparaten blootgesteld aan externe invloeden als extreme temperaturen, vocht, ijs, zout, stof en vuil. Pas daarna worden ze in serieproductie genomen en aan klanten verkocht.

BEDIENINGSCOMFORT – VAN INSTALLATIE TOT ONDERHOUD

De hybride inverter GEN24 Plus staat voor gebruiksgemak, van de installatie tot de inbedrijfname en het periodieke onderhoud. Dankzij het wandmontagesysteem, de snelsluitschroeven en de veerklemmen worden montage en onderhoud zo gemakkelijk mogelijk gemaakt voor de monteur. Het resultaat voor u als installateur? Een indrukwekkende tijds- en kostenbesparing. De inbedrijfname en systeemmonitoring verlopen heel eenvoudig via een mobiele terminal. Deze intuïtieve installatiewizard kan op iedere smartphone of tablet worden doorlopen. Dankzij beproefde technologieën als het SuperFlex Design is de inverter bovendien overal inzetbaar en extreem flexibel qua systeemontwerp.

FUNCTIONALITEIT – EEN GEOPTIMALISEERDE EIGEN ENERGIEVOORZIENING VOOR ELKE SITUATIE

De hybride inverter Fronius GEN24 Plus is de alles-in-één-oplossing met een geïntegreerd energiebeheersysteem en dito noodstroomvoorziening. Het apparaat biedt voor de meest uiteenlopende klantbehoeften altijd de ideale oplossing. Is het systeem al voorzien van een opslagaccu of wordt deze pas later toegevoegd? Benut de Fronius Ohmpilot de PV-stroom om water te verwarmen? Wordt de PV-installatie geïntegreerd in een Home Automation-oplossing? Het kan allemaal. De Fronius GEN24 Plus is altijd het aangewezen apparaat. De gebruikersvriendelijke noodstroomvarianten met of zonder accu staan thuis bovendien garant voor de hoogste mate van energiezekerheid.

ECOLOGIE – STAP VOOR STAP NAAR MEER MILIEUBEWUSTZIJN

Ook op het gebied van milieuvriendelijkheid blinkt deze hybride inverter uit. Niet alleen de opslagoplossingen die deze inverter mogelijk maakt, maar ook de wijze waarop de inverter wordt geproduceerd, draagt bij aan het ontzien van natuurlijke hulpbronnen overal ter wereld. Fronius voldoet aan ISO-norm 14001, die ernaar streeft ecologie te verenigen met economie. Daarnaast zorgt de GEN24 Plus-inverter voor intelligent energiebeheer, optimale energie-efficiëntie en een hoge mate van zelfvoorziening.