Enphase micro inverters marktleider in schaduw management

Enphase Micro inverters voor daken met schaduw of verschillende oriëntatiehoeken. Enphase is marktleider op gebied van micro inverters. Enphase inverters halen significant meer opbrengst per zonnepaneel. Met Enphase micro inverters heb je de zekerheid dat je  over de top van micro inverters beschikt. Iedere micro inverter haalt het maximale uit zonnepanelen.

De werking van Enphase Micro inverters

De micro inverters werken samen met de enlighten monitoring module. Optioneel zijn er de opslagsystemen welke overdag energie opslaan. De opgeslagen energie kan in de avond uren weer gebruikt worden. Enphase micro inverters werken niet zonder de Envoy  module.

809ddbd766f5a6b6500f826190b772c788b192b6

De Envoy S module

De Envoy S  is het hart van het systeem en zorgt voor een continue bewaking en communicatie van het micro inverter systeem. De micro inverters zijn ten aller tijde de Envoy S module nodig, ook om op te starten. Zonder gaat het systeem niet werken.

De Envoy stuurt gegevens van alle micro inverters naar het internet. De nodige systeem updates worden naar de micro inverters gestuurd.

Een slim systeem, voorbereid op de toekomst.

Enphase monitoring

De Envoy-S levert realtime data per inverter via het Enlighten monitoring portal. Dit is zichtbaar op iedere smartphone, tablet, of computer. Dus ook onderweg of op vakantie.

Enlighten monitoring

Met het Enlighten monitoring portal beschik je over een uitgebreide monitoring systeem op module niveau. Het actuele weer en monitoring per dag, week, maand en jaren is allemaal mogelijk.

ENLIGHTEN ENPHASE

Voordelen Micro Omvormers:

  • Bij gedeeltelijke schaduw leveren alleen de beschaduwde panelen minder opbrengst. Dus eeen invloed op de andere zonnepanelen.
  • Alle verschillende dak hoeken en dak oriëntaties zijn beiden in 1 systeem te gebruiken.
  • Vervuilde panelen hebben geen invloed op de schone panelen.
  • Bij ongelijke veroudering van panelen is er geen invloed van 1 paneel op het geheel.
  • De tolerantie van de panelen is niet van invloed. Ieder paneel draagt bij wat hij kan, onafhankelijk van de anderen.
  • Geen geluid of warmte producerende apparaten in huis.
  • Geen hoge gelijkspanning op het dak, voor een grotere veiligheid.
  • De mogelijkheid om verschillende panelen te gebruiken

Over Enphase

Enphase werd opgericht in 2006 en heeft de zonne-energiesector getransformeerd met revolutionaire micro-omvormertechnologie die zonlicht in een veilige, veerkrachtige en schaalbare energiebron omzet om ons leven van energie te voorzien. Vandaag zijn de intelligente micro-omvormers compatibel met zo goed als alle zonnepanelen op de markt, en wanneer deze worden gecombineerd met de bekroonde technologie voor slimme batterijen, resulteert dit in een van de best presterende, schone energiesystemen.

Het systeem van Enphase Energy geeft mensen de mogelijkheid hun eigen energie op te wekken en vervolgens te gebruiken, sparen of verkopen. Dit omvat ook onze toonaangevende app, die ongeëvenaarde gegevens en controle naar uw mobiele apparaat brengt. Voor het eerst in de evolutie van ons eeuwenoude elektriciteitsnet, kunnen mensen worden betaald voor de schone energie die ze produceren en met hun gemeenschap delen. Zo dragen ze bij aan een nieuwe energietoekomst die gebruik maakt van de zon. Deze schone, overvloedige en gratis energiebron kan ons leven van energie voorzien en uiteindelijk helpen om fossiele brandstoffen helemaal te vervangen.

Als u vandaag een huis met zonnepanelen ziet, is de kans groot dat het er een van Enphase is. Ze hebben meer dan 36 miljoen micro-omvormers geïnstalleerd op meer dan 1,5 miljoen huizen in 130 landen. Zo helpen ze miljoenen mensen toegang te krijgen tot schone, betaalbare en betrouwbare energie terwijl we goede banen en een meer koolstofvrije toekomst voor iedereen creëren. Enphase zet mensen en energie centraal in onze gedeelde energietoekomst.

Bekijk onze Enphase producten

Solar Garant heeft jarenlange ervaring met Enphase installaties. En wij helpen u graag bij deze keuze. De micro-inverters zijn bijna met alle modellen panelen te combinren. Als je wilt weten of een bepaald type paneel wel of niet geschikt is, kun je checken op onderstaande link:

Module compatibiliteit