Panasonic HIT zonnepanelen

Panasonic HIT Zonnepanelen. Met Panasonic zonnepanelen ben je gegarandeerd verzekerd van kwaliteit. Panasonic heeft vele jaren ervaring met de HIT technologie. Het vroegere merk Sanyo was een dochter onderneming van Panasonic. Sanyo is destijds begonnen met het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige zonnepanelen in Japan. In 2012 heeft Panasonic de productie volledig over genomen en door ontwikkeld. De leverbare modellen zijn op dit moment de 245 HIT, 295 HIT, 325 HIT en 333 HIT

Panasonic HIT geschiedenis

panasonic HIT

Onder het merk SANYO Sinds 1975, en sinds 2012 onder het merk Panasonic, is Panasonic een pionier op het gebied van hoogwaardige zonnepanelen.

Investeren in zonnepanelen is een lange termijn investering. Idealiter heeft een PV module een levensduur van 25 jaar en ouder. Met 42 jaar expertise en ervaring is Panasonic Solar een pionier en technologieleider met een uniek track record in betrouwbaarheid.

Unieke technologie

Panasonic HIT Heterojunction-technologie

Cell section NL

Met een zonnepanelen systeem besteedt je een lange termijn- en hoogwaardige investering, vandaar dat de kwaliteit van de modules van groot belang is. Kies een gerenommeerd merk welke een betrouwbare garantie biedt en waarop is te vertrouwen.

Ervaring:

Panasonic is een van de meest ervaren bedrijven in de solar-technologie. Hun ervaring op dit gebied dateert uit de jaren 70, toen modules werden ontwikkeld en verkocht onder het merk SANYO. Sindsdien zijn alleen al in Europa meer dan 3 miljoen modules verkocht en geïnstalleerd.

Langdurige staat van dienst:

Ze kunnen onze klanten tientallen jaren probleemloos werken en constant hoge prestaties van modules garanderen. Daarom bieden ze een lineaire garantie van 25 jaar.

Betrouwbaarheid:

Panasonic HIT ® biedt vele jaren betrouwbare werking gedurende de gehele levenscyclus van het systeem. Van de meer dan 3 miljoen modules die alleen in Europa worden geleverd, bedraagt ​​het uitvalpercentage minder dan 0,004% (vanaf januari 2018).

efficiëntie:

HIT ® is zeer efficiënt en produceert meer energie per vierkante meter dan traditionele producten – tot 28% * (vergeleken met de gemiddelde efficiëntie van 120 verschillende modules op de Europese markt; benchmarkwaarden voor geselecteerde zonnepanelen volgens de catalogi van de fabrikant, december 2009) meer. Dit betekent dat u minder modules op uw dak nodig zult hebben om zeer hoge prestaties te bereiken.

Unieke technologie:

Het hart van elk Panasonic HIT-zonnepaneel is de zonnecel. In 1990 begonnen de wetenschappers van SANYO met de ontwikkeling van de heterojunctie-technologie.

Dit is een verbetering ten opzichte van de klassieke monokristallijn cel, waarbij verschillende materialen worden gebruikt.

Deze uitvinding richt zich op het kernpunt in technologie: vermindering van verliezen aan de grenzen van de cel. Met deze verbetering hebben de heterojunction-cellen continu records gebroken met betrekking tot efficiëntie en prestaties bij hoge temperaturen sindsdien. In maart 2016 stelde Panasonic het rendement van een zonnepaneel op commerciële schaal vast met een paneel van 275 W (diafragmaoppervlak van 1.1562 m 2 ).

Extreem lage temperatuurcoëfficiënt: -0,258% / ° C
Een zonnepaneel van Panasonic HIT produceert tot 13% meer vermogen overdag met betere temperatuurkenmerken.

Een HIT paneel werkt het meest efficiënt bij ongeveer 25 ° C of 77 ° F. De temperatuurcoëfficiënt is de indicator van hoe de prestaties van een zonnepaneel tijdens warme dagen verminderen. Voor elke graad boven 25 ° C (of 77 ° F) neemt de elektriciteitsproductie van het zonnepaneel af met de waarde van de temperatuurcoëfficiënt. Daarom betekent de lagere waarde hogere prestaties.

Met de laagste temperatuurcoëfficiënt handhaaft HIT een hogere efficiëntie en levert een hogere output zelfs bij hoge temperaturen.

Superieure Temperatuurcoëfficiënt: -0,258%/°C

Panasonic HIT® produceert overdag tot wel 13% meer vermogen met betere temperatuurskenmerken.

tempcoeff NL

Het zonnepaneel werkt het meest efficiënt bij ongeveer 25 °C of 77 °F. De temperatuurcoëfficiënt is de indicator van hoe de prestaties van een zonnepaneel degraderen tijdens hete dagen. Voor elke graad boven 25 °C (of 77 °F) neemt de elektriciteitsproductie van het zonnepaneel evenredig af met de waarde van de temperatuurcoëfficiënt. Met andere woorden: een lagere waarde staat voor hogere prestaties.

Met de laagste temperatuurcoëfficiënt handhaaft HIT® een hoger rendement en levert het een hogere output, zelfs bij hoge temperatuur. Meer informatie is te vinden op de website van Panasonic