Levering

Een snelle en correcte levering

Solar Garant streeft naar perfectie als het gaat om service, levering en afhandeling van bestellingen. Wij kunnen nog niet de zelfde dag leveren maar 1 of 2 dagen is voor de meeste producten wel haalbaar. Wij zijn Flexibel en denken mee waar dat kan.

Leveren op een gewenste dag

Het kan ook voorkomen dat de bestelling op een gewenste dag moet worden geleverd. Dit omdat het jou beter uitkomt, of omdat er anders niemand aanwezig is.

Leveren

Bezorgen is mogelijk tegen een minimale verzendprijs,  afhalen op locatie is alleen mogelijk als wij een intern transport kunnen regelen naar 1 van onze afhaal punten. Informeer hierover.

Afhandeling

Wij doen altijd ons best om iedere bestelling goed te laten verlopen. Toch kan het een enkele keer gebeuren dat er een onderdeel mist of verkeerd geleverd wordt. Neem dan direct contact op met ons en wij zullen dan zorgen voor een correcte nalevering.

Vervoerders

Wij werken met vaste partijen voor transport en logistiek. Het kan soms voorkomen dat de betreffende bestelling in 2 delen wordt geleverd. Dat hangt mede van de gekozen producten af. Dit komt meestal dat we het dan bij een andere toeleverancier moeten bestellen.

Solar Garant de Zonne-energie specialist met top merken en scherpe prijzen.