Toont alle 14 resultaten

JA Solar zonnepanelen

JA Solar, is opgericht in 2005, en een fabrikant van hoogwaardige fotovoltaïsche producten. Een bedrijf met 11 productie locaties en meer dan 20 vestigingen over de hele wereld. De activiteit van het bedrijf omvat siliciumwafels, cellen, modules en zonne-energie centrales. JA Solar-producten zijn verkrijgbaar in meer dan 100 landen en regio’s en worden veelvuldig gebruikt in grondcentrales, commerciële en industriële dak-PV-systemen en residentiële dak-PV-systemen. Met zijn voordelen van voortdurende technologische innovatie, gezonde financiële prestaties en gevestigde wereldwijde verkoop- en servicenetwerken, is JA Solar goed ontvangen en zeer erkend door klanten uit binnen- en buitenland. Het bedrijf is al meerdere opeenvolgende jaren genoteerd aan Fortune China 500 en Global Top 500 New Energy Enterprises.

JA Solar in Nederland

De zonnepanelen van JA Solar zijn in Nederland al sinds 2009 verkrijgbaar. Sinds die tijd is de verkoop en installatie van JA zonnepanelen enorm toegenomen.

Monokristallijn zonnepanelen van deze fabrikant zijn zeer geschikt oor het Nederlandse klimaat. De kwaliteit/prijs verhouding van dit merk is zeer goed.

R & D-centrum

Dit merk heeft laboratoria opgezet voor de R & D van siliciumwafels, cellen en modules, mede-opgericht Photovoltaic Innovation Research Center met Shanghai Institute of Technical Physics, Chinese Academy of Sciences en langdurige samenwerkingsrelaties opgebouwd met wetenschappelijke onderzoeksinstellingen in VS, Nederland, Australië, etc.