zonnepanelen

Enphase IQ 7 micro inverters, de nieuwe standaard

Enphase IQ7

Enphase IQ 7 micro inverters, de nieuwe standaard

De IQ 7 micro-omvormers van de zevende generatie worden aangedreven door Enphase’s softwaregedefinieerde architectuur, wat resulteert in een efficiënt ontwerp en een SKU met een enkele hardware wereldwijd. IQ 7 micro-omvormers produceren 11 procent meer vermogen en zijn 31 procent lichter en 15 procent kleiner dan Enphase’s bekende M215-micro-omvormers, die ze vervangen, zei het bedrijf. Vergeleken met het IQ 6-product van de zesde generatie produceren IQ 7 micro-omvormers 4 procent meer vermogen en zijn 19 procent lichter en 16 procent kleiner.

De nieuwe IQ 7 micro-omvormers bieden een eenvoudigere en snellere installatie-ervaring met revolutionaire tweedraadskabels en maken gebruik van halfgeleiderintegratie voor hogere betrouwbaarheid en betere schaalvoordelen, belooft Enphase. De 250 watt AC Enphase IQ 7 Micro en de 295 W AC Enphase IQ 7+ Micro worden gevolgd door een nieuwe, krachtige 320 W AC-variant, de Enphase IQ 7X Micro, voor het aansturen van modules met 96 cellen. (NHP)

Het complete Enphase assortiment

Enphase was werelds eerste micro-inverter fabrikant met betrouwbare toepassingen in de solar branche.

Enphase iq7

De 7e generatie micro inverters van Enphase

Enphase IQ 7, de zevende generatie Micro-omvormers serie is klaar voor het slimme energienet en bereikt de hoogste efficiëntie voor module level vermogenselektronica. De polymeer behuizing en het revolutionaire kabelsysteem maken de installatie eenvoudig.

  • Optimaal voor 60-cell en 72-cell* modulen.
  • Meer dan een miljoen test-uren.
  • Dubbel geïsoleerde behuizing Klasse II.
  • Conform de geavanceerde netwerk-, spannings- en frequentie vereisten.
  • Mogelijkheid op afstand de software van de micro-omvormers bij te werken naar gelang de ontwikkeling.
  • Configureerbaar voor verschillende netwerkprofielen.

* De IQ 7+ micro-omvormer is geschikt voor 72-cell modulen.

Meer informatie is te vinden op onze product info

Solar Garant werkt al van het uur nul met Enphase. We hebben verschillend installaties opgeleverd in Nederland. Enphase is een betrouwbare partner met uitstekende service.