energie

Energie besparen

energie besparen

Energie besparen met Solar Garant.

Energie besparen is hot. Zonnepanelen zijn steeds meer in trek. En van het gas af een dagelijks onderwerp. Solar Garant is al sinds 2006 bedrijfsmatig actief met zonne-energie. Vanuit privé interesses en ervaringen met zonne-energie kwam al snel het idee de switch naar zonne-energie te maken. Solar Garant is in 2002 opgericht Als bouw en installatie bedrijf.

Na vele jaren zonnepanelen geïnstalleerd te hebben zijn we dit jaar tot de keuze gekomen om een geheel nieuwe webwinkel te bouwen. Het doel de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke solar shop bouwen. Met de nieuwste kwaliteitsproducten voor de doe-het-zelver en de installateur.

De Solar Shop als basis voor een stevige toekomst. Wij hebben harde concurrentie doorstaan en concurrentie zal er altijd blijven, maar onderscheiden is een vereiste om een stabiele bedrijfsvoering te waarborgen.

Ons doel in energie besparen

Onze drijfveer een compleet aanbod als webwinkel met maximale flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid voor iedereen op gebied van energie besparen. Wij leveren (vervangende) onderdelen, complete systemen en maatwerk. Op het gebied van zonne-energie en zon-thermische energie zijn wij de juiste partner.

Duurzaam denken is 1 maar doen is 2. Er zijn vele mogelijkheden om te besparen op energie kosten. Stroom en gas zijn steeds meer een belangrijke energie factor. Gelukkig staat de techniek niet stil en biedt het volop kansen om om minder afhankelijk van energie leveranciers te worden.

Solar Garant is pionier op energie besparen.

Ons bedrijfspand en naast gelegen privé woning zijn compleet energie neutraal. Woning en loods zijn in 2006 gebouwd en opgeleverd zonder gas aansluiting. Het geheel wordt met een warmtepomp verwarmd en ondersteund met zonnepanelen en zonneboilers. Onze maandelijkse energie kosten? slechts €5 vastrecht. Maar de hoeveelheid opgewekte stroom dekt alles volledig af . We krijgen ieder jaar nog steeds geld terug.

Hoe kan ik besparen

Energie besparen is per situatie sterk verschillend. Factoren als leeftijd van de woning of pand, isolatie, kierdichting, en leefgedrag spelen allemaal mee. Maar gelukkig zijn er altijd goede oplossingen te vinden om per situatie goede oplossingen te waarborgen