Toont alle 6 resultaten

DMEGC SOLAR

De DMEGC Solar Division ontwikkelt, produceert en verkoopt zowel monokristallijne als polykristallijne siliciumwafels, cellen en modules, met een constante focus op kwaliteit en technische innovatie.

Deze nieuwe divisie, opgericht in september 2009, heeft de nieuwste technologieën en ultramoderne faciliteiten geïmplementeerd voor de productie van ingots & rods, zonnecellen en zonnemodules in zeven strategisch geplaatste productielocaties in heel China.

De DMEGC Solar Division, met hoofdkantoor in de Hengdian Dongci PV-zone in de provincie Zhejiang, maakt deel uit van een DMEGC Magnetics Group. De DMEGC Solar Division heeft meer dan 2200 medewerkers en realiseert een jaarlijkse omzet van meer dan $ 588 miljoen. Onze huidige productiecapaciteiten zijn:

Ingots & Wafer capaciteit: 600 MW+ (Henan, China)
Capaciteit zonnecel: 4 GW (Donyang, China)
Capaciteit zonnemodules: 1,5 GW (Dongyang, China) De  sterke, verticaal geïntegreerde bedrijfsmodel stelt DMEGC in staat om materiële toeleveringsketen te beveiligen en de productiekwaliteit te beheersen – en dit stelt DMEGC in staat om u producten van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid te leveren.