Toont alle 7 resultaten

SolarEdge omvormer

De SolarEdge omvormer is op dit moment één van de best verkochte omvormers voor zonnepanelen. Met 12 jaar garantie op de omvormer en 25 jaar op de bijbehorende optimizers ben je verzekerd van een kwalitatief systeem. Deze omvormers behoren tot de hybride omvormers en behoren tot de beste omvormers in de markt. Met de nieuwste generatie omvormers hebben ze wederom aangetoond dat de techniek niet stilstaat.

Waarom een SolarEdge omvormer

Zonnepanelen op paneel niveau kunnen monitoren is een must. Mismatch en degradatie van zonnepanelen wordt goed opgevangen. Schaduw heeft een grote impact op string omvormers. Met een SolarEdge omvormer is dat maximaal te beperken. Men kan met de monitoring echt alles diepgaand bekijken. Ook kun je panelen onderling vergelijken op opbrengst, Voltage, Amperage en nog veel meer.

Maar het belangrijkste is natuurlijk een Betrouwbaar zonnepanelen systeem.

Ondersteuning SolarEdge Nederland

SolarEdge biedt een Nederlandse service ondersteuning voor alle omvormer en zonne-energie gerelateerde producten.

HD-WAVE technologie

Bij het ontwerpen van de nieuwste generatie 1-fase SolarEdge omvormers is gebruik gemaakt van een nieuwe vermogensconversie technologie die gebaseerd is op elektronische schakeltechnieken en geavanceerde DSP processen. Doordat de omvormer in staat is om een zuivere sinusgolf te produceren, hebben deze omvormers minder magnetische componenten en koelelementen nodig. Dat levert een nog kleinere en lichtere omvormer op die gemakkelijk te transporteren is en door één persoon geïnstalleerd kan worden. Door het recordbrekend rendement van 99% wordt meer energie geproduceerd voor een verhoogde ROI.