Toont alle 3 resultaten

REC ZONNEPANELEN

REC produceert sinds 1996 zonnepanelen met top prestaties en hoge kwaliteit. Het bedrijf komt uit Noorwegen en heeft een behoorlijke wereldwijde reputatie opgebouwD

REC PRODUCT GARANTIE

REC-panelen  worden standaard geleverd met  20 jaar productgarantie . Dit dekt paneeldefecten en belooft dat de panelen hun superieure kwaliteit ten minste 20 jaar zullen behouden. Alle panelen komen in aanmerking voor een verlenging van de productgarantie met +5 jaar , volgens de REC ProTrust-garantie. 

REC PRESTATIE GARANTIE

De prestatiegarantie van REC zorgt ervoor dat REC-  panelen precies presteren zoals verwacht  – elk jaar gedurende  25 jaar . Met een hoger gegarandeerd vermogen en hogere opbrengsten op jaarbasis hebben klanten van REC een  grotere ROI-voorspelbaarheid .

Strenge interne testen

De interne tests van REC zijn tot drie keer zo streng als de industrienormen – wat betekent dat wanneer we onze panelen opsturen voor certificering of testen, we weten dat ze zullen slagen. Maar naast het behalen van een certificering willen we dat onze panelen betrouwbaar zijn gedurende de levensduur van het product en sterk presteren, zelfs in de meest extreme omgevingen .

Herhaalbare hoge kwaliteit

De strikte interne  processen  die REC hanteert, zoals RBS (REC Business System) en RPDM (REC Product Development Model), worden strikt gevolgd  om ervoor te zorgen dat al onze panelen  consistent  de  hoogste kwaliteit hebben , waar ze ook worden geïnstalleerd. Deze herhaalbare hoge kwaliteit staat synoniem voor het merk REC.

Zeer laag schadepercentage

De betrouwbaarheid en kwaliteit van onze panelen worden bewezen door ons aantal claims – van de 4 miljoen panelen die elk jaar worden geproduceerd, komen er mogelijk slechts 400 terug als productclaims. De garanties van REC weerspiegelen deze kracht en ondersteunen de premium kwaliteit van REC nog meer. En in het onwaarschijnlijke geval van een productclaim, hebben we bewezen processen die zorgen voor een soepele, gestroomlijnde en  probleemloze  afhandeling ervan.

Beschermt u tegen stroomuitval

Dit hoge kwaliteitsniveau betekent dat REC-panelen ook toonaangevend zijn in het voorkomen van stroomverlies als gevolg van degradatie (LID, PID). Door een REC-paneel van hoge kwaliteit te kiezen met hoogwaardige materialen, kunt u er zeker van zijn dat u  meer vermogen genereert  en dus meer geld verdient / bespaart dankzij verminderde degradatie.