Toont alle 10 resultaten

Kostal omvormers

Kostal is Duitse fabrikant welke hoogwaardige en kwalitatieve omvormers voor zonne-energie produceren. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in 3 fase omvormers en hybride omvormer techniek. De omvormers zijn zeer betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Althans dit is onze ervaring.

Kostal, het bedrijf

KOSTAL Solar Electric, opgericht in 2006, is een toonaangevende leverancier van innovatieve string-omvormers en opslagsystemen voor particuliere en kleine commerciële fotovoltaïsche systemen.

Als leverancier van oplossingen voor slimme stroomopwekking en -gebruik werken we nauw samen met verschillende partners, waaronder die uit de Smart Home-sector, maar ook met onze klanten om u in staat te stellen om milieuvriendelijke, schone energie van uw eigen dak te betrekken. We ontwikkelen en produceren onze innovatieve oplossingen voor de energie van de toekomst in Duitsland, zodat we onze klanten de allerhoogste kwaliteitsnormen kunnen bieden. We profiteren van de ervaring die de KOSTAL Group heeft opgedaan door meer dan 100 jaar leverancier te zijn aan de autohandel.

Het bedrijf is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf en is van bijzonder belang voor het bedrijf: alles wat het bedrijf en hun medewerkers doen, is gebaseerd op gedeelde waarden, een sterke band en loyaliteit tussen het bedrijf, de familie Kostal en de werknemers, en altijd met een focus op duurzame activiteiten op lange termijn.

Het bedrijf is opgesplitst in vier bedrijfsdivisies: Automotive Electrical Systems, Industrie Elektrik, Connectors en SOMA Test Technology realiseren samen een omzet van € 2,5 miljard. Opgericht in 1912 door Leopold Kostal in Lüdenscheid, Duitsland, is de Groep continu gegroeid en telt vandaag ongeveer 18.000 personeelsleden op 46 locaties verspreid over 21 landen op vier continenten.

Kostal omvormer