Toont alle 5 resultaten

Growatt
Growatt omvormers zijn omvormers uit China. Het merk is een goede keuze in prijs/kwaliteit verhouding. De omvormers zijn verkrijgbaar van af 750 W tot 100.00 W per omvormer. En dus voor 1 of 3 fase systemen. Elegante, slimme en krachtige functies zijn door het R & D-team naar de nieuwste omvormer modellen gebracht, die zeer goed worden ontvangen door klanten en eindgebruikers over de hele wereld.

Growatt bezit de meest geavanceerde, intelligente en volledig geautomatiseerde productielijn om aan de explosieve vraag naar omvormers te voldoen.
Het bedrijf Growatt
Growatt is opgericht in 2010 met het hoofdkantoor in Shenzhen, in de provincie Guangdong, China. Dit bedrijf is beroemd om zijn ‘Shenzhen Speed’, die slechts 18 maanden nodig had om van zijn stichting over te gaan om zich te vestigen als een populaire leverancier van slimme omvormers en het is ook het enige omvormer bedrijf dat directe investeringen van Sequoia Capital ontvangt.
Wereldwijd verkocht
Het bedrijf heeft honderdduizenden omvormers verzonden naar meer dan 100 landen in de regio’s Australië, Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika.
Het merk heeft filialen gevestigd in Duitsland, Italië, Hongarije, het VK, de VS, Brazilië, Nederland, Australië, India, Thailand enz. Maar in China is dit bedrijf de nr. 1 leverancier van  zonne-energie omvormers en behoort ook tot de Top 3 zonne-energie omvormer leveranciers voor distributie.

In 2018 is Growatt volgens IHS Markit de enige leverancier van eenfase PV-omvormers ter wereld.